Què fem

masterclassMozartiana Masterclass

Des dels inicis dels seus estudis els alumnes tenen la possiblilitat de rebre classes magistrals de forma regular impartides músics i pedagogs reconeguts.
Periòdicament aquests músics es reuneixen amb els professors per tal d’assessorar-los i poder tenir una visió crítica i més àmplia de la cultura i l’educació musical.

 
 

Mozartiana Concerts

Un dels pilars de Mozartiana són els concerts que organitzem, tant d’alumnes com de músics professionals.
Cada mes obrim les portes a tothom qui vulgui venir a escoltar els nostres alumnes. Des de ben petits els preparem per a actuar en públic, ja sigui individualment o en petits projectes-espectacles musicals, que els permeten relacionar la música amb altres aspectes artístics i culturals. En aquests concerts sovint hi participen altres joves estudiants de música procedents de tot Catalunya.

Temporada Mozartiana és un cicle de concerts oferts per músics professionals, vinculats al nostre centre o al poble de Tiana.

Mozartiana Beques

Mozartiana és un centre amb vocació de desenvolupar al màxim el talent musical del seu alumnat.
Amb les “beques-ajuda Mozartiana” garantim una formació d’alta qualitat, i obrim la possibilitat d’enriquir-la amb altres activitats musicals i educatives interessants per als nostres alumnes, que es realitzen tant en el nostre centre com en altres espais.

Hi ha 3 tipus d’ajudes:

  • A : Beques anuals dels estudis musicals, amb un 50% o 80% de bonificació.
  • B : Una beca per curs escolar per ampliació d’estudis externs.
  • C : Dues ajudes per classes magistrals a Mozartiana.