Política de Privacitat

Clara Gomez Zapater – MOZARTIANA, per protegir els drets individuals sobretot en relació amb els tractaments automatitzats i amb voluntat de ser transparents amb els seus usuaris, ha establert una política que recull el conjunt d’aquests tractaments, les finalitats perseguides per aquests últims, la legitimitat dels mateixos i també els instruments a disposició de l’usuari perquè pugui exercir els seus drets.
Les dades que l’usuari faciliti quedaran incorporades als fitxers propietat de Clara Gomez Zapater – MOZARTIANA. En compliment del que estableix el RGPD, l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació / supressió, oposició, limitació o portabilitat. Per això ha de contactar amb nosaltres a info@mozartiana.cat.
 
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
El responsable de les dades personals és Clara Gomez Zapater – MOZARTIANA, d’ara endavant el titular, amb domicili a Isaac Albéniz, 16, i el correu electrònic de contacte és info@mozartiana.cat.
 
RECOLLIDA DE DADES
Les dades són recollides per el Titular a través de formularis de contacte i comentaris al blog.
 
FINALITAT I CONSERVACIÓ DE LES DADES PERSONALS
La finalitat del tractament de les dades personals que es puguin recollir són usar-les principalment pel Titular per a la gestió de la seva relació amb l’usuari, poder oferir productes i enviar-li comunicacions promocionals i informatives a través de correu electrònic o newsletter, millorar l’experiència d’usuari i, si n’és el cas, per tramitar les seves compres a través de la botiga online. L’interessat pot oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions promocionals, ara o en qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a info@mozartiana.cat. Les dades personals de l’usuari es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió.
 
DESTINATARIS DE LES DADES
Les dades personals recollides, es cediran únicament a l’empresa que gestiona l’allotjament de la pàgina web de mozartiana.cat i per gestions internes de l’empresa. El Titular no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web. En conseqüència, el Titular tampoc es fa responsable dels danys o pèrdues derivats de l’ús d’aquests enllaços o material de tercers.
 
DRETS DE L’USUARI
L’usuari pot accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació o cancel·lació quan ja no siguin necessàries les finalitats amb què van ser recollides enviant un email a info@mozartiana.cat
La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixi en la pàgina web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti dades personals a través de aquest web.