Qui som

Mozartiana és un espai dedicat a l’educació musical de petits, joves i adults.
Som un equip format per músics amb gran vocació pedagògica. El nostre projecte és revisat constantment pel professorat i per altres músics i pedagogs que col.laboren amb nosaltres per tal de mantenir i millorar la qualitat de l’ensenyament.

Cada alumne rep una atenció personalitzada i segueix un pla d’estudis que li permetrà desenvolupar al màxim les seves capacitats i el seu talent, sempre d’acord amb les seves inquietuds i sensibilitat musical i artística.

D’on ve Mozartiana

Mozartiana és creat el setembre de 2013 per Clara Gómez, pianista resident a Tiana.
Després de gairebé 20 anys d’una intensa activitat pedagògica, obrim el centre amb la voluntat de fer arribar el seu projecte pedagògic a molt més públic, i poder-lo compartir amb més músics.

Durant aquests 2 anys Mozartiana ha crescut considerablement, consolidant-se com un referent educatiu de qualitat. Aquesta experiència tan positiva ens porta a crear el projecte Mozartiana M & C, amb la il·lusió de seguir aportant als nostres alumnes la curiositat i el plaer d’aprendre música.

Mozartiana M & C (Modern & Clàssic)

El curs 2015-2016 s’inicia una nova etapa. Mozartiana M&C és un projecte pedagògic ideat per diversos músics procedents de diferents àmbits musicals amb l’objectiu d’oferir al centre una relació constant entre les diverses disciplines artístiques i musicals.

Les anomenades música clàssica i música moderna conviuran des de la base de la formació dels alumnes, i s’establiran tots els vasos comunicants possibles. Tots els alumnes i professors especialitzats en una o altra música estaran en constant contacte . Això enriqueix i complementa els músics des de les primeres etapes de la seva formació.
concertalumnes

El paper de les famílies

Aprendre música és una experiència molt bonica i molt enriquidora, que també requereix des dels seus inicis una disciplina força important. Per aquest motiu, nosaltres considerem que és fonamental la implicació de la família en la formació musical dels nostres alumnes .

Els professors estan en constant contacte amb les famílies per informar-les sobre l’evolució dels alumnes i per orientar-les sobre com poden ajudar els nens i nenes en l’estudi a casa.