Festival Solidari

Sin categoríaComentaris tancats a Festival Solidari

DSC_3085 El passat 24 d’octubre vam participar en el Festival Solidari que organitza Tiana Solidària.

Els nostres alumnes i alguns professors van oferir el concert “La volta al món”. Estem molt contents d’haver pogut contribuir a la recaptació d’aliments per a les famílies que necessiten ajuda.

Aquí teniu la nota de Tiana Solidària, on s’explica la seva tasca i el que van aconseguir amb el Festival.

 

Tiana Solidària des de fa tres anys, treballa de forma local per tal de donar un cop de mà a les famílies de Tiana que tenen problemes per arribar a final de mes, degut a la crisis econòmica que patim.

Bàsicament col·laborem amb la parròquia de Tiana per fer les cistelles que mensualment recullen les famílies. Actualment hi ha unes trenta famílies que són beneficiàries de la cistella

Aquesta feina que fem però, no seria possible, si Tiana solidària no contés amb un munt de persones que col·laboren desinteressadament amb nosaltres, any rera any.

Persones que mai tenen un no per resposta, que sigui quina sigui la proposta, ens donen aquell cop de mà que tant necessitem.

Tenim a les dones voluntàries que fan la cistella cada mes a la parròquia, i que pateixen quan veuen que les estanteries es buiden, i ens avisen: compte que ens estem quedant sense menjar!

Tenim un ajuntament conscienciat amb el problema que ens fa les seves aportacions periòdiques de diners, ajudes pels actes, impressió de pancartes…

Tenim dues botigues (forn Aixelà i Can Vilaró) que sempre tenen una caixa per recollir aliments tot l’any, i que mai es queixen de que els hi faci nosa,,,

Tenim escoles, ampes, institut, que sempre ens ajuden a fer la recollida als seus centres i conscienciar als menuts de la necessitat d’ajudar als altres.

Tenim artistes, músics, cuiners, pastissers, dissenyadors, tècnics, transportistes, fotògrafs, , ,

I sobretot, tenim la gent, que cada cop que proposem alguna cosa, venen a participar, sigui fent aportacions en els centres on estudien els seus fills, sigui comprant butlletes per la plena del mes d’abril, o un menú per omplir el rebost, o a pagar una entrada del festival amb un quilo d’arròs.

Sense tota aquesta gent, molta gent, tot el que nosaltres mirem de fer, quedaria en nores.

Per això des de Tiana Solidària us volem agrair moltíssim i de tot cor, la vostra col·laboració desestimada, que dona sentit al què fem

 

Enguany hem aconseguit UNA TONA d’aliments!

 

Gràcies a tots!!!

 

Tiana solidària

 

DSC_3082 DSC_3030DSC_3090 DSC_3080 DSC_3063 DSC_3075

DSC_3064

DSC_3047 DSC_3026 DSC_3003DSC_3025 DSC_3023 DSC_3019 DSC_3010 DSC_3004 DSC_3002

 

 

 

Els comentaris estan desactivats.